12 Şubat 2014 Çarşamba

Kurtlar Vadisi ŞİKE


Cumhuriyetin son kalesinin başındaki tescilli HIRSIZ AKP'yi ve Cemaati yaladı CNN Türk'te...

Hani şu Atatürkçü fenerbahçe taraftarının Cumhuriyeti yıkmak için çalıştığını öne sürdükleri AKP ve Cemaati !

Bu arada AKP'den komploculuğu devralan Cemaat bu görevini bu akşam itibari ile Gladyo'ya devretti... Aslında bunlar hep UEFA'nın suçu. Hırsızları Avrupa'dan men edince Hırsızların Perşembe akşamları Trabzonspor'u seyretmemek için Kurtlar Vadisi seyrede seyrede işi Gladyo'ya dayandırması da kaçınılmaz oldu.

O zaman bu durumda UEFA ve CAS da Cemaatçilikten Gladyoculuğa terfi etmiş oldu ! Zaten Infantino'da da Gladyocu tipi olduğunu hep söylemişimdir.

Haa bir de Trabzonspor'un siyasetten medet umduğunu söyleyip Trabzonspor'a mektup yazan Yılmaz Özdil kalemşörü var ! aziz yıldırım'ın RTE sayesinde özgürüm sözü üzerine Trabzonspor'a mektup yazdığı o fanatik gazetesini kıvırıp kendi üzerinde münasip bir eylem gerçekleştirmesini tavsiye ederim zat-ı muhtereme.

Bu gecenin özeti ise fenerbahçe camiasının artık yeni bir filmi vizyona koyduğudur. Başrollerini başkanları ve başkanlarının özgürlüğünü borçlu olduğunu söylediği başbakanın paylaştığı ve senaryosunu üzerine oturdukları kaba etlerinden uydurdukları Kurtlar Vadisi ŞİKE...


Bu filmin sonu ise en baştan yazıldı, hem de bizzat UEFA tarafından...

Esas Hırsızın başkanlığını yaptığı Şike odağı takım artık daha alt liglerde şampiyonluk çalmak için uğraşmak zorunda kalacak.

Pek yakında vizyonda...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder