1 Mart 2015 Pazar

Trabzonspor Kulübü kişisel çıkarlar için nasıl kullanılır?

Birazdan örnekler ile anlatacağımız konumuza girmeden önce aynı konuyla doğrudan ilişkisi olan ve tüm dünyada yankı bulmuş olan diğer bir hususa vurgu yapmak gerekir.

Futbolu ve siyaseti yakından takip edenlerin de çok iyi bildiği üzere, aziz yıldırım, kurmuş olduğu şike çetesi aracılığıyla 2010-2011 sezonunun ikinci yarısında toplam 14 maç şike/teşvik/teşebbüs yaparak Trabzonspor'un şampiyonluğunu çalmış ve bu durum gerek mahkemeler, gerekse UEFA ve CAS tarafından da tescil edilmişti...

Bu hırsızlıktan daha utandırıcı ve vahim olanı ise sırf fenerbahçeli olduğu için dönemin başbakanı RTE'nin şikecileri koruyup adaleti engellemesi ve fenerbahçe'yi düşmekten kurtarıp Trabzonspor'un da kupasını gasp etmesiydi.

Ve yine Trabzonsporlular'ın çok iyi hatırlayacağı üzere, mevcut başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, seçilmek için kupanın 1 ayda geleceğinin sözünü vermiş hatta bunu namus davası olarak gördüğünü de belirtmişti. Kendisinin bu söylemlerine inanıp kongrede kendisini başkan seçenlerin önünde yaptığı konuşmada bir de vaatte bulunmuştu Hacıosmanoğlu; " Trabzonspor başkanı siyasetin kucağında oturmaz!"

Oysa İbrahim Hacıosmanoğlu'nun yaptığı ilk icraat bizzat o kucağa doğru koşmak ve AKP miting otobüsünün üstünde yer almak oldu. Bununla da yetinmedi, bulduğu her fırsatta AKP Tranzon il başkanı edasıyla hareket etti ve RTE'yi savunmayı kendine görev addedti.

Ne de olsa artık Trabzonspor başkanıydı ve arkasına da RTE gibi bir güç almıştı. Dolayısıyla yalan üstüne yalan söylemesinin, kulübü borç batağına sürüklemesinin, şike davasını satmasının hesabı kolay kolay sorulamazdı... Şehir de AKP perver olduğu için bu ihanet daha da rahat hayata geçirilebildi.

Gelelim Hacıosmanoğlu yönetiminin biri istifa etmiş iki yöneticisine... İrfan Coşkun (istifa eden) ve Erol Ağaoğlu (mevcut yönetici).

Bu iki vatandaşın bu dönemde bir ortak özelliği daha var. O da her ikisinin de İsyanbul 1. Bölge (Kadıköy) AKP Millet Vekili aday adayı olmaları. Hani şu Trabzonspor'un hakkını gasp eden parti. fenerbahçe'yi düşmekten kurtaran RTE'nin partisi...

Bu iki şahıs da eminim aday gösterilmeyeceklerini biliyordur. Özellikle de Erol Ağaoğlu'nun aday olamayacağına emin olduğunu düşünüyorum.

Peki bunu bilmesine rağmen neden aday adayı oluyor? Üstelik Trabzonspor yöneticiliğinden de istifa etmiş değil.

İşte burafa biat ettiği RTE'ye mesaj veriyor!

Seçilemeyecek olsam da senden olduğumu bil. TS yöneticisi olmam ve öyle kalmam TS'yi kontrol etmenizde ileride de size kolaylık sağlayacaktır. Siz de beni bu yönde değerlendirir ve hem TS kariyerimde hem de iş hayatımda bana yardımcı olursanız en sadık hizmetkârınız olmaya devam ederim!

İşte sevgili arkadaşlar... Trabzonspor böyle kullanılır ve dahi Trabzonspor'un sırtına böyle hançer saplanır!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder