2 Temmuz 2012 Pazartesi

Bugünkü mahkeme kararı sonrası UEFA'ya yeni mektubumuz.



                                                                                                                                             02.07.12
To Whom It May concern;

Dear Sir or Madam,

As you are aware, the judge (Mehmet Ekinci) of the match fixing case in Turkey announced the verdict regarding the detainees today and found several board members of different clubs guilty in Turkish Super League for the 2010-2011 season.

The outcome of the verdict ,concerning the football side of the case, is Fenerbahce SK is found guilty for matcth fixing along side other teams and Trabzonspor SK is clean. Therefore,  as a Turkish citizen and football fan I demand Justice for the sake of Fair Play.

I would like to list the verdict concerning Fenerbahçe SK and Trabzonspor SK at this stage and would like you to take an immediate action to force Turkish Football Federation to act according to the rules and regulations of TFF and UEFA about match fixing.

1.       Aziz Yıldırım ( Fenerbahce SK-President )           

6 years and 3 months for match fixing and illegal activities in 7 matches and being head of an illegal organisation

2.       İlhan Yüksel Ekşioğlu ( Fenerbahce SK-Vice President )
2 years and 6 months for match fixing and illegal activities in 5 matches and being a member of an illegal organisation

3.       Mehmet Şekip Mosturoğlu ( Fenerbahçe SK-Vice President )
1 year 10 moths and 14 days for match fixing and illegal activities in 3 matches and being a member of an illegal organisation

4.       Mecnun Odyakmaz ( Sivas SK-President)  
1 year and 6 months and 22 days for match fixing in Fenerbahce SK match against Sivasspor SK
5.       None of the Trabzonspor SK board members or any persons related to Trabzonspor SK are found guilty

6.      Football players such as; İbrahim Akın, Korcan Çelikay, Gökçek Vederson, Mehmet Yıldız and Ümit Karan are also found guilty due to match fixing and illegal activities that Fenerbahce SK were involved.

7.   Some other managers and club members such as; Tamer Yelkovan (Fenerbahce SK acoounts manager), Bülent Uygun (manager of Eskişehir FC) Tayfur Havutçu( Beşiktaş JK manager), Serdar Adalı (Beşiktaş JK board member), Samet Güzel (Fenerbahce SK translater) are also found guilty.


Best regards,

Ender Kuyumcu


Önemli Not : Yukarıdaki Türkçe açıklamasını yazmaya vaktim olmayan İngilizce metni kendi adınızla aşağıdaki adreslere mail olarak gönderebilirsiniz.

discipline@uefa.ch; info@uefa.com; contact@uefa.com; eac-info@ec.europa.eu, gianni.infantino@uefa.ch; michel.platini@uefa.ch

6 yorum:

  1. Adsız dedi ki...

    bence levent bıçakçının manipülasyonu üzerine de bir mektup kampanyası yapmalıyız. ben galatasaraylıyım ama trabzon kardeş takımımızdır. hakkettiğiniz kupayı almalısınız ve emin olun bu mektup kampanyaları çok etkili oluyor. levent bıçakçı bu yüzden türkiyede böyle rahatlıkla beyanat veriyor amaçları belli mail kampanyası yapmamamızı sağlamak.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne kardeş takımı yaa kim kimle kardeşmiş cinconlar bizim düşmanımızdır rakibimizdir asla dost olmayı bırak kardeşliği kabul etmem ... geçen yılki oturmuş kadromuzda gözünüz var hele o ucuz kahraman terim'in ... cincon'un salyaları akıyor burak yılmaz onlara gitsin diye.. dostuz kardeşiz diyerek her yıl fenerle trabzonu birbirine kırdırıp şampiyon olmaya çalışıyorsunuz ama herkes bunları göremiyor .... Arif gibi bir tiyatrocunun yıllarca formasını terlettiği takımla, yerdeki ekmeği alıp öpüp alnına koyan mı diyeyim.. ezeli rakibine gitmek zorunda kalıp trabzona karşı hüngür hüngür ağlayıp oynayamayanı mı? diyeyim yine aynı şekilde ekonomik nedenlerden dolayı satış listesine koyulduktan sonra '' ben Trabzonspor'dan başka takımda futbol oynamam'' deyip 29 yaşında futbolu bırakan bir Adam'ın hizmet ettiği takımla Trabzonsporla siz cinconlar kardeş olamaz... sizin efsaneniz hagi sizde 4 yıl oynamış :D :D size hırsız demiş :D bizim efsanemiz hami 17 yıl oynamış avrupaya gitmiş tekrar trabzona gelmiş ... istanbul medyasının evladı bir takımla Büyük Trabzonspor asla ve kattiyen ne kardeş ne de dost olabilir ...

      Sil
  2. bende yolladım ek olarak ve aşağıdaki linkteki dosyalarıda yolladım nasıl torpilli olduklarını uefada anlasın diye
    http://mikiurl.com/r/3gle1r

    YanıtlaSil
  3. Bir Galatasarayli olarak bu yil Sampiyonlar Ligi sizin hakkinizdir yaninizdayiz.

    YanıtlaSil
  4. Galatasaraylıyım ama öncesinde futbolseverim, Türk futbolunu bu pisliğe sokanlardan hesap sorulmalı, yanlarına kar kalmamalı

    YanıtlaSil
  5. Yolladım bende umarım dikkate alırlar...

    YanıtlaSil