4 Nisan 2012 Çarşamba

Trabzonspor Yönetimine Çağrı !

Futbol asla sadece futbol değildir düşüncesine inat futbol sadece ve sadece futboldur ve bir oyundur diyebilmeli taraftarlar. Bu oyunla yakından ilgili olan ama manevi haz ve anlık seyir zevki harici hiçbir kazanımı olmayanların bu işten maddi ve mevkii kazanımları olanlar tarafından provoke edilmemeleri ve oyunun ruhuna sadık kalmaları gerekmektedir.

3 Temmuz gününden bu güne yaşananlar belki de en çok Trabzonspor taraftarını hırpalamıştır. Çalınan şampiyonluklarının iade edilmesini ve hırsızın cezalandırılmasını bekleyen milyonlarca taraftar gerek siyasi müdahalelerle gerekse şike destekçisi medyanın yanlı yayınlarıyla iyice gerilmiştir gelinen noktada. Ne var ki düne kadar her platformda hakkını medeni bir şekilde savunan Trabzonspor taraftarının haklı mücadelesine gölge düşüren bir olay yaşanmıştır.

Bu konuda iğneyi değil çuvaldızı kendimize batırmasını da bilmeliyiz. Kendini bilmez birkaç Uni-TS Ankara temsilcisi sosyal bir platformda Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde okuyan Fenerbahçeli öğrencilerin resimlerini yayınlamış ve onları hedef gösteren açıklamalarla okumanın cehaleti aldığını ama eşekliğin baki kaldığını bir kez daha ispatlamışlardır.

Hangi takımlı olursa olsun, hangi siyasi görüşü, hangi dini inancı, hangi etnik kökeni olursa olsun bu topraklar üzerinde her kesin her yerde istediği forma ile dolaşma ve düşündüğünü özgürce söyleme hakkı vardır. Hele bu topraklar Trabzon sınırları içerisinde ise iki kat daha fazla vardır.

Sosyal medya ortamında yaşanan bu şaçmalığa balıklama atlayıp gazetelerinin ve internet sayfalarının baş köşelerinde yer veren ve şiddetten, kavgadan, kaostan beslenen İstanbul medyasına ve onların patronlarına da şunu söylemek isterim ki; Biz Trabzonluyuz ve Trabzonsporluyuz. Anaların babaların şehrimize okumaları için gönderdikleri ve bize emanet ettikleri hiçbir vatan evladına en ufak bir zarar gelmesini ne isteriz ne de müsaade ederiz.  

Son olarak Trabzonspor yönetimine seslemek istiyorum. Bu konuda gerekli açıklamayı yapın. Taraftarlarınızın kınadıkları bu sözüm ona Trabzonsporluları siz de kınayın. Hatta bununla da yetinmeyip kimliklerini tespit edin ve Avni Aker Stadına bir daha sokmayın. Daha da ileri gidip Sporda Şiddeti ve düzensizliği önleme yasası uyarınca haklarında suç duyurusunda bulunun.

Ve bütün bunları, dokuz aydır bizlere karşı her türlü saldırıyı yapan, medyaları aracılığı ile her türlü karalama kampanyası düzenleyen, hırsızlığı tescillenmiş başkanlarını savunmak için her türlü hile ve yalana baş vuranlara inat yapın. Metristen yönetilenlere inat yaşasın barış ve kardeşlik, yaşasın Trabzonspor.

Saygı ve sevgilerimle,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder